Čokoláda Bonnat Madagascar 75% 100g

 
  • 1 z 7
 

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Jemné chuťové tóny se rozvíjí postupně. Na začátku můžete ucítit kompotovanou jahodu, poté krátce probleskne lískový oříšek a na závěr možná ucítíte zemité tóny kávy.

Dostupnost 5 dnů
Cena 121 Kč bez DPH
139 Kč    
Kód produktu COK603
Značka Bonnat
Kategorie Hořké čokolády
 

Čokoláda Bonnat Madagascar 75%

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Jemné chuťové tóny se rozvíjejí postupně. Na začátku můžete ucítit kompotovanou jahodu, poté krátce probleskne lískový oříšek a na závěr možná ucítíte zemité tóny kávy.

Složení: kakao 75%, kakaové máslo, cukr.

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:

  • kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného.

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii.

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2523
Energie v kcal 603
Tuky v g 46
Z toho nasycené tuky v g 29,65
Sacharidy v g 42,6
Z toho cukry v g 25,9
Bílkoviny v g 8,8
Sůl v g 0,01

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více zde