Gurmano MALIDZANO HOT zelený ajvar pálivý - ve skle 490g

Kód: KON8039
167 Kč 149 Kč bez DPH 341 Kč / 1 kg
10 dnů
Pečené zelené papriky, pečený lilek, slunečnicový olej, koření, sůl: 100% přírodní, to je Gurmano Malidzano pálivý zelený ajvar podle pečlivě střežené makedonské receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Gurmano MALIDZANO HOT zelený ajvar pálivý, 490g
Ajvar - tradiční pokrm balkánské kuchyně z pečených paprik. Zdá se, že při jeho přípravě není nic složitého. To ale vůbec není pravda. Správný ajvar se vaří dva dny. První den by měli být papriky upečený, pak zavěšený v cedníku, aby okapali. Pečené papriky necháme osamělé až do rána a posadíme se, abychom oslavili začátek přípravy ajvaru. To je velmi důležitý bod, bez kterého bude ajvar neúspěšný. Druhý den se paprika nechá projít mlýnkem na maso a dusí se s přidáním rostlinného oleje na mírném ohni za stálého míchání. Na konci přidáme sůl.

Společnost Gurmano, která se nachází na makedonském venkově, působí od roku 1990 v podmínkách, v nichž má hlavní slovo příroda. K výrobě Gurmana se používají suroviny převážně získané z regionu Pelagonija. Díky čisté vodě pocházející z rek Crna a Krushevo je tento region po celý rok velmi vhodný pro pěstování zahradnických plodin. Díky vytříbené rovnováze chutí jsou Gurmano vyrobeny pilně, s mírou a s touhou pokračovat v původních domácích receptech špičkových lahůdek, aby splňovaly kritéria i pro nejnáročnější labužníky.

Složení: pečené zelené papriky, pečený lilek, slunečnicový olej, koření, sůl.

Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 671kJ/160kcal,
tuky: 5,94g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 3,98g,
sacharidy: 13,1g, z toho cukry: 1,8g,
bílkoviny: 3,39g,
sůl: 1,75g.

Vyrobeno v Makedonii.
Čistá hmotnost: 490g

Doplňkové parametry

Kategorie: Trvanlivé potraviny
Omáčky, hořčice, kečupy, pesta: ajvar

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: