Baron Hildprandt Hruškovice 42,5% 0,7 l

Kód: DE99910
691 Kč 571 Kč bez DPH 987,14 Kč / 1 l
5 pracovních dnů

Baron Hildprandt Hruškovice 42,5% 0,7 l

je prvotřídní jihočeskou hruškovicí, která je vyrobena pouze z vysoce kvalitních hrušek, které jsou poctivě vybírány a míchány. Díky tomu vznikne opravdový výjimečná a chuťově vyvážená hruškovice. Díky čtyřnásobné destilaci vzniká ultra jemný a čistý destilát, jež následně zraje 1 rok ve smaltovaných tancích. K výrobě této skvostné hruškovice byla použita voda nejvyšší kvality z vlastních studní. Před použitím však voda prochází demineralizací za účelem toho, aby výsledný produkt nemusel být vymrazován a byly zachovány všechny chutě a vůně. Díky poctivé práci master distillera Václava Šitnera si můžete zakoupit prvotřídní hruškovici s harmonickou, ovocnou a lehce nasládlou chutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Baron Hildprandt Hruškovice 42,5% 0,7 l

Země původu Česká republika
Obsah alkoholu 42,5 %
Objem lahve

0,7 l

 

Díky unikátní 4-násobné destilaci je získán ultra jemný a čistý destilát, který zraje 1 rok ve smaltovaných tancích.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Když baron František Hildprandt zakládal v roce 1885 zámeckou palírnu přímo naproti svému vodnímu zámku v Blatné, jistě netušil, že následujících víc než sto let jeho rod vyžene z Čech až do Etiopie a složitou cestou zase zpět. Dnes už opět zámecká palírna dává slávu ovocným destilátům, v nichž se při staření v dubových sudech setkává výjimečná jakost jihočeského ovoce s jedinečnou rodinnou tradicí. Výsledkem je čistě přírodní specialita s rafinovanou ovocnou chutí i vůní a aristokraticky jemným charakterem.

Specialita z kvalitního ovoce z jižních Čech se vyrábí v historické palírně v Blatné pod dohledem mistra destilatéra Václava Šitnera. Inspirací pro jeho vznik je původní receptura z dob založení lihovaru Františkem Hildprandtem. Destilát vyzrával v dubových sudech po dobu minimálně 1 roku. Vyznačuje se harmonickou, ovocnou a lehce nasládlou chutí.

Vstupem na tyto stránky prohlašuji, že je mi více jak 18 let.