Krug (champagne)


Šampaňské odlišné od jiných

• Skladba umírněnosti, charakteru a vrcholné kvality
• První fermentace v dubových sudech
• Unikátní délka zrání – minimálně šest let
• Jediný šampaňský dům s až 50% zastoupením rezervy v konečném assemblage
• Celkový podíl na produkci oblasti Champagne činí 0,2 %, ale vytváří šampaňské,
 které za posledních 18 let posbíralo nejvyšší známky, jaké kdy byly šampaňskému udělené
• „Zpravidla nečiním sliby, ale je jeden, za který ručím bez zrnka pochybnosti:
Nikdo nezapomene okamžik, kdy poprvé ochutnal šampaňské Krug.“ – Remi Krug


Značka emblémem znalců
• „Krug – šampaňské mezi šampaňskými.“ – Frank Prial, The New York Times
• „Pokud v ráji andělé naslouchají Mozartovi a čtou básně,
jsem si jist, že popíjejí Krug’s Clos du Mesnil.“ – Julie Bain
• „Oblíbené šampaňské znalců.“ – Wine Spectator


TROJICE NEVYVRATITELNÝCH SKUTEČNOSTÍ
Říká se, že šampaňské je pro speciální okamžiky, ale s Krugem je každý okamžik speciální.
Individualita značky zdokonalovaná rodinou Krug po šest generací, od roku 1843.
V roce 2012 Krug po 18. v řadě obhájil prvenství v hodnocení šampaňských časopisem Wine Spectator.
Všechna čtyři první místa obsadilo šampaňské pocházející z aktuální nabídky domu Krug.

Založena v roce 1843 se společnost Krug specializovala výhradně na prestižní a výběrová šampaňská vína. Kvalita před kvantitou, tradiční metody a jako jediná používá při výrobě drahé malé dubové sudy, nutné pro rozvoj intenzivního a komplexního buketu. V současnosti na každou fázi výroby dohlíží příslušníci páté a šesté generace slavné rodiny.

Založena v roce 1843 se společnost Krug specializovala výhradně na prestižní a výběrová šampaňská vína. Kvalita před kvantitou, tradiční metody a jako jediná používá při výrobě drahé malé dubové sudy, nutné pro rozvoj intenzivního a komplexního buketu. V současnosti na každou fázi výroby dohlíží příslušníci páté a šesté generace slavné rodiny.

Žádné produkty od výrobce Krug (champagne) nebyly nalezeny....