Belsazar

Webová stránka značky: Belsazar
VÝROBA VERMUTŮ
NADACE
Základem každého vermutu je dobrá hroznová šťáva. Pro Belsazar je dávána přednost použití vysoce kvalitních vín z jižního Bádenska, která se vyrábí a zrají regionálně.
JEMNÉ NUANCE
Maceráty jsou zodpovědné za komplexní chutě Belshazzaru. Extrakty z bylin, koření, květů a slupek jsou tak odlišné jako berlínské čtvrti a zrají ve velkých skleněných balónech.
SPRÁVNÁ ZNAČKA
Panák ovocné pálenky dodává Belshazzarovi ten správný šmrnc. Ovocné pálenky Schladerer se v rodinném podniku destilují již od roku 1844 a jsou vyráběny výhradně z přírodních surovin.
NEJVÍCE MAJÍ
Jemná sladkost Belshazzaru vzniká přidáním hroznového moštu ze Schwarzwaldu. Pro zastavení kvašení moštu se zušlechťuje brandy, která zraje v dubových sudech. Do láhve přichází jemný tón sherry.
SVATBA
Všechny přísady se před filtrací spojí. Víno, maceráty, ovocné pálenky a musí se stát jedním. Zrození vermutu, který je o jemné souhře řemesla, času a teploty.
ZRÁNÍ
Zrání v sudech bez chuti po dobu až tří měsíců umožňuje vermutu rozvinout jeho komplexní aroma. Ingredience se smíchají, aniž by absorbovaly nežádoucí aroma dřevěného sudu. Tímto způsobem si Belshazzar zachovává svou svěžest, komplexnost a rovnováhu.
Žádné produkty značky Belsazar nebyly nalezeny...
Vstupem na tyto stránky prohlašuji, že je mi více jak 18 let.