Oblíbená Barbecue omáčka BBQ je jedna z nejznámějších a nejrozšířenějších, je výrazně aromatická a lze ji použít k dochucení hotových jídel, k...
Hrubozrnná hořčice je velmi vhodná do kuchyně. Můžete s ní marinovat a ochucovat omáčky. Pěkná keramická nádoba se dobře hodí i na jídelní stůl....
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčice je specialita pro všecny milovníky pálivého. Hodí se skvěle k masu nebo na grilování.
Dopřejte svým chuťovým buňkám autentickou bazalkovou dijonskou hořčici. Tento úžasný a ohromující vylepšovač jídel, vyrobený z nejlepších surovin,...
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a...
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené...
Pálivá lutenica Gurmano podle pečlivě střežené makedonské receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Nezaměnitelná chuť jihu s...
Jemná lutenica Gurmano podle pečlivě střežené makedonské receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Nezaměnitelná chuť jihu s...
Neobvyklá chuť a neobvyklá kombinace samostatně lahodných složek. Mystické kulinářské překvapení neobvyklé jako slovo „fergesa“, ve kterém...
Delikátní confitury vyrobené z vybraného ovoce, ořechů a koření, balené v malých dózičkách. Ideální kombinace sladkých chutí a sýru.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené tipy k párování chutí se sýry: Ricotta, Mozzarella, Cottage, Feta.
Confiture z červených hroznů s mandlemi z Mallorky. Ovocná omáčka k sýrům.
Ovocná omáčka k sýrům. Perfektní kombinace pro všechny typy tvrdých sýrů.
Ovocná omáčka k sýrům. Hledali jsme dvě podobné textury a našli - broskev a meruňky, jemně sladké, ale velmi aromatické.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené sýry k párování chutí: Roquefort, Gorgonzola, Stilton, Queso de Valdeón, Bleu d´Auvergne, Fourme d´ Ambert,...
Lahodná omáčka z červených fíků pro podtržení chutě sýrů, grilovaných a pečených pokrmů.
Nastavení