jednodruhové koření a bylinky, Strana 3
Nejprodávanější

Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži,...

Pro dochucení sladkých a ovocných jídel je tu pro vás skořice z nasušené kůry stromů přímo z Indie. Podle tradičního lékařství má širokou řadu...

Odhání upíry a chutná gurmánům! Kdo se mu vyhýbá kvůli strachu ze zápachu z úst, ten o dost přichází. Mnohými milován a jinými nenáviděn dává...

Sametově černá tříhranná semínka jsou podobná semínkám cibule. Mají peprnou zemitou a lehce nahořklou chuť. V Turecku a orientální kuchyni patří...

U mnohých milovníků Kréty vyvolává tymián vzpomínky na dovolenou. Zemitě peprná chuť připomínající anýz, mátu a kafr dodává středomořským jídlům...