S tímto receptem se Avon & Ragobert vrací ke skvělé klasice francouzské kuchyně. Objevte pochoutku z králičího masa, jemně vylepšenou hořčicí....
Výrazná chuť a vůně farmářské teriny s hříbkem vás donutí cestovat do srdce přírody. Perfektní s tradiční bagetou.
Divočák na víně. Tato terina je speciálně navržená pro ty, kteří hledají produkty s charakterem. Perfektní s makovou bagetou.
Jemně pikantní venkovská terina Label Rouge s paprikou Espelette vyrobená z vepřového masa Label Rouge z Francie, bez barviv, bez konzervantů, bez...
Lahodna terina s vysokým obsahem masa s hříbkem.
Jelítková terina s kaštany.
Jelítková terina s pálivou paprikou espelette
Jelítková terina natural.
Rillety jsou specialitou regionu Loiry ve Francii, i když jsou vyráběny a prodávány po celé zemi.
Francouzská specialita z Orleans. Rillety jsou specialitou regionu Loiry ve Francii, i když jsou vyráběny a prodávány po celé zemi.
Jemně našlehaná pěna bez hrubých podílů, velmi dobře se natírá a hodí se zejména k dobrému pití.
Farmářská terina s hříbkem je tradiční pochoutka keltských předků z Francie.
Kuřecí jatýrka s kapkou koňaku.
Tato farmářská terina od Jean Brunet je sama o sobě dobrota. Vyzkoušejte kořeněnou obměnu s paprikou a olivami. Olivy dodají paštice přívlastek...
Téměř zabíjačková chuť s pálivým nádechem zeleného pepře.
Pro jazýčky, které preferují pikantní chutě.
Paštika z věpřových jater s Armagankem od Jean Brunet - je to příjemné ozvláštnění klasické chutě.
Zaječí terina s příchutí koňaku. Doporučujeme k červenému vínu.
Nastavení