Nastavení
Jelítková terina natural.
Rillety jsou specialitou regionu Loiry ve Francii, i když jsou vyráběny a prodávány po celé zemi.
Francouzská specialita z Orleans. Rillety jsou specialitou regionu Loiry ve Francii, i když jsou vyráběny a prodávány po celé zemi.
Králičí terina na Armagnacu, to je vážně požitek!
Lahodná kachna na pomerančích jako paštička. Netradiční kombinace, příjemná chuť, kvalita, to vše jednoduše namažete a máte rychlé a originální...
Jemně našlehaná pěna bez hrubých podílů, velmi dobře se natírá a hodí se zejména k dobrému pití.
Farmářská terina s hříbkem je tradiční pochoutka keltských předků z Francie.
Farmářská terina s kaštany je tradiční pochoutka keltských předků z Francie.
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či...
Kuřecí jatýrka s kapkou koňaku.
Tato farmářská terina od Jean Brunet je sama o sobě dobrota. Vyzkoušejte kořeněnou obměnu s paprikou a olivami. Olivy dodají paštice přívlastek...
Téměř zabíjačková chuť s pálivým nádechem zeleného pepře.
Pro jazýčky, které preferují pikantní chutě.
Paštika z věpřových jater s Armagankem od Jean Brunet - je to příjemné ozvláštnění klasické chutě.
Zaječí terina s příchutí koňaku. Doporučujeme k červenému vínu.
Kančí terina s příchutí koňaku.
Lahodná kachna na pomerančích jako paštička
Švestky coby doplněk našich babiček.