Sonnentor, Strana 6

Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži,...

Bylinná a pepřově pryskyřičná chuť rozmarýnu nám připomíná typickou atmosféru středomořských zemí. Zelené, jehličkovité lístky zjemňují italské...

Tento červený keř je králem buše: díky své podmanivé chuti se stal národním nápojem na jihu Afriky. I nám chutná od rána do večera: čistý, s kapkou...

Když ráno zařinčí budík dřív, než byste chtěli, začněte den šálkem pravého zeleného čaje. Za lehkou trpkostí se skrývá jemný a povzbuzující...

Šípek, jablka, ibišek a k tomu osvěžující pomerančová kůra a bio pomerančový éterický olej. Harmonický ovocný čaj, který chutná malým i velkým při...

Perníkové koření jednoduše patří k Vánocům, pokud narazíte na perníčky, toto koření nikdy nebude daleko. Teplé tóny skořice a hřebíčku dochutí také...

Pepř je více než jenom kýchací prášek. Sušená neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní ostrou pronikavou chuť. Ovoce...

Pepř je více než jenom kýchací prášek. Sušená neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní ostrou pronikavou chuť. Ovoce...

Pepř je více než jenom kýchací prášek. Sušená neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní ostrou pronikavou chuť. Ovoce...

Zajímavá aromatická kombinace různých druhů pepřů je velmi chutnou záležitostí. Čerstvě namletý se hodí k pikantnímu dochucení téměř každého jídla:...

Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do...

Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do...

V šálku připomíná svou sytou barvou červené víno, vůní zase zralé plody černého bezu. Chuť tohoto čaje však utváří ovocná kyselost skutečných malin...

Dobromysl neboli oregano – umění italské kuchyně by nebylo dokonalé bez tohoto bylinného, peprného, hořce-ostrého koření. Středoevropané již od...

Chuť tohoto klasického černého čaje si vás hravě omotá kolem prstu. Kdo by také odolal jeho lichotivým květinovým tónům? Za své jméno vděčí kořenům...

Tato chladivá rostlina je bylinou pro „horké hlavy“ a je velmi oblíbená v teplých zemích, jako je Maroko. Při přípravě jemného neobyčejně...

Majoránka i dobromysl (neboli oregano) pocházejí z rodu hluchavkovitých, čímž se velmi podobají. Vzájemná sourozenecká harmonie se tu však nekoná....

Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť někomu připomíná celer a jinému zase „maggi“ v přírodní...
Stránka 6 z 11 - 192 položek celkem