Nastavení
Dárková sada obsahujícící základní sirupy Monin - grenadinu, jahodový, modré curacao a kokos. 4 základní chutě v lahvích o obsahu 0,25l spolu s...
Použití: cocktaily, limonády, smoothies, ovocné punče, čaje
Autentická sladko-kyselá chuť MONIN Passion Fruit sirupu vynikne obzvláště v kombinaci s jinými exotickými příchutěmi jako je třeba Mango. Jedno z...
MONIN Peach má neobyčejně výraznou příchuť a aroma. Vytvořte koktejl, který kombinuje broskev a pomeranč a Vašeho letního odpoledne si opravdu...
Aroma pravé kvetoucí fialky, mírně kyselá květinová chuť, připomínající cukrovinky z fialek
Květinově ovocná vůně; pravá, lehce trpká chuť litchi
Monin Chocolate Cookie Sirup udělá z vašich drinků gurmetský zážitek. Je to příchuť, která umožní vytvořit svěží dezertní drinky a povýšit vaše...
Sladké aroma manga s peprnou dohrou. Převažuje mírně pálivá přetrvávající chuť Serrano pepře se sladkou chutí manga. Jemně trpká ovocná příchuť.
Monin Créme Bruléé snoubí prvky připáleného karamelu se silným vanilkovým základem pro skvělé drinky na bázi kávy a lákavé koktejly.
Monin Glasco Citron je typická sladko-kyselá příchuť, která vám pomůže vytvořit dokonale vyvážené drinky. Je výborný v klasických drincích jako...
Monin Kiwi se skvěle kombinuje s ostatními ovocnými příchutěmi jako jahody, zelené jablko nebo meloun, čímž vznikají velmi výrazné směsi.
Vyrovnaná vůně čerstvého čaje a citrónové šťávy. Autentická, mírně kyselá chuť citrónové šťávy, vyrovnaná silnou čajovou příchutí a jemně hořkou...
Jemná dýmová vůně čaje a čerstvé broskve. Suché, osvěžující, hasící žízeň. Chuť ceylonského čaje a bílé broskve.
Vůně Marsaly a kávových zrn. Plná chuť Marsaly a kávy s doteky kakaového prášku a mascarpone.
Chuť: květinová vůně se stopami červených plodů (brusinky a třešně). První chuťový vjem je sladký, pak ztrpkne. Ideální chuť ibiškového nálevu s...
Arabská guma je přírodní guma, které se někdy říká i guma z akácie. Získává se z mízy akácií pěstovaných převážně v Africe. Je to komplexní jedlá...
Nacházíte se na straně 12 z 13.