jednodruhové koření a bylinky, Strana 5
Nejprodávanější

Kmín je kořením především německy mluvících zemí a známe ho hlavně jako koření na chleba. Vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí se opírají o jeho...

Kmín je kořením především německy mluvících zemí a známe ho hlavně jako koření na chleba. Vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí se opírají o jeho...

Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást...

Sladký, zeleno-hnědý fenykl má lehce anýzový nádech. Jako teplý čaj zahání žízeň a zahřívá zevnitř. Když do studeného fenyklového čaje přidáme...

Z Apollonovy hlavy rovnou na váš talíř. Zatímco byl vavřín u Římanů a Řeků symbolem moudrosti, dokázal se v průběhu staletí prosadit i jako koření....

Bazalka je koření, bez kterého si pesto na těstoviny dokážeme jen stěží představit. Dávno není střeženým tajemstvím italské kuchyně a používá se do...

Intenzivní, sladká chuť anýzu podobná lékořici je unikátní, ale také není pro každého to pravé. Člověk ho buď miluje nebo nenávidí. V kuchyni se...

Vykouzlete si atmosféru vánočních trhů v teple domova. S horkým svařákem v ruce se na svátky čeká mnohem lépe!