Nastavení
Barmanský sirup Monin s příchutí irského krému (Baileys). Bez alkoholu. Monin sirupy - profesionální barmanské sirupy, součást každého dobrého...
MONIN Karamel sirup nabízí velkou flexibilitu použití. Karamelovou příchuť oceníme při přípravě ochucených kávových nápojů, cocktailů, zákusků a...
Zatímco vznik chocolate cookie, kdy pár kousků čokolády spadlo do hotového těsta na sušenky bez šance na rozpuštění, byl čirou náhodou, pak jejich...
Cukr třtinový tmavý Demerara 1 Kg. Tmavě hnědý třtinový cukr.
Nová příchuť, bez které se brzy žádný profesionální bar neobejde - slaný karamel totiž dodá drinku neodolatelnou kombinaci slané, sladké a jemně...
Monin slaný karamel - salted caramel 0,25L Karamel a slaný? La-ho-da.....ne, to je málo - LA-HO-DA! ...
Sirup MONIN Lískový ořech je ideální v kombinacích s mléčnými přísadami, které dají vyniknout jeho vůni. Rádi přidáváme sirup Lískový ořech do...
Příchuť tohoto voňavého koření snad každému evokuje čerstvé vánoční cukroví, právě vyndané z trouby. ...
S MONIN Mojito Mint je příprava Mojita snadná. Stačí přidat rum, sodovou vodu a pár kapek limety! Mojito je nyní jasnou hvězdou mezi majiteli...
Směs limetkové šťávy, citrónové šťávy a cukru. Tento koncentrát je vyrobený z nejméně 50 procentní šťávy, proto cordial (šťávový)
Monin Amaretto díky své intenzívní chuti umožní vytvářet receptury s italským nádechem. Jednou z nejoblíbenějších receptur je Tiramisu Cappucino...
MONIN Strawberry sirup se jednoduše míchá s čímkoliv, dá se tudíž využít v mnoha kreacích. Je absolutně jedinečný s MONIN Frosted Mint (ledová...
MONIN Sweet and Sour, nazývaný také „kyselou směsí“ , je jednou ze základních složek každého baru. V tradičních koktejlových barech je denně...
Monin Le Mixeur Mojito 1l Připravte klasiku během vteřin. Naservírovat vašim zákazníkům nebo návštěvě Mojito je nyní snazší než kdy dříve. S Le...
Sirup Monin s příchutí praženého lískového oříšku je vhodný k dochucování horkých nápojů.
Velmi intenzívní, koncentrovaná a vytrvalá chuť strouhaného kokosu, která vás přenese pod tropické nebe a do stínu kokosových palem... Dozvuk...
Mandle se běžně používají při přípravě cukrářských výrobků a marcipánu, tradičním pamlsku evropské a středozemní kuchyně. ...
Nacházíte se na straně 3 z 14.