Nastavení
Křišťálově průzračný rum s 63 % alkoholu má přírodně ovocné aroma s tóny melasy. Jeho komplexní chuť dodává charakter řadě typických koktejlů. Je...
Je alkoholický nápoj vyrobený destilací cukrové třtiny, následně pak stařený minimálně 6 let v amerických dubových sudech, které rumu dají jeho...
V letech 1999 a 2000 byl mezi 137 soupeřícími značkami rumu oceněn Chicagským institutem zkoumání nápojů (Beverage Tastings Institute of Chicago)...
Tento tmavý rum se vyznačuje bohatým tělem s karamelovými tóny a se známkou vanilky na konci.
Jemný až nasládlý rum z Dominikánské republiky, jemné, krásně sladké vůně s tóny dřeva, ovoce, lehké sherry a kávy. Chuť sladká, s lehce...
základ tohoto kořeněného stylem spíše suchého rumu tvoří směs až 15 let starých rumů zrajících systémem „solera“, do které se v konečné fázi...
Cortez Spiced je stařen 2 až 3 roky v sudech po bourbonu. Následně se v něm maceruje vanilka a dobarvuje se karamelem.
Je to exkluzivní směs prémiové cachacy, která zraje šest let v dubovém sudu. Před fermentací se do cukrového džusu přidávají ty nejlepší...
Prémiový agricole rhum
První kvalitní rumy byly zaznamenány na ostrově Barbados kolem roku 1620. Rum R.L. Seale´s je v průměru 10 let starý.
Rum vyráběný v jedné z nejstarších palíren na Barbadosu.
Doorlys 12 let je rum, který se vyrábí na Foursquare lihovaru na Barbadosu.
Rum je vyráběn z melasy na kolonovém destilačním zařízení a po dobu 6-8 let zraje v jednou použitých amerických sudech po bourbonu. Je lahvován při...
Dominikánský rum, vyrobenýpodle nejstarších tradičních postupů.
Zlatorudé Bacardi s dobou zrání do 4 let. Má nejvýraznější aroma z celé řady Bacardi, s chutí sušených švestek
Unikátní jamajský rum překvapí neopakovatelnou chutí utvářenou ročním zráním v dubových sudech obohacenou o jedinečnou příchuť tajné směsi bylin a...
Svým chuťovým profilem vyplňuje v kategorii tmavých rumů místo mezi lehkými zlatavými rumy a těžkými, silně aromatickými rumy. Je tak ideální...