Sirup Levandule 500 ml Koldokol
Kód: SI9924Detailní popis produktu
Sirup Levandule 500 ml Koldokol
Levandulový sirup pro klidnou duši levandule má relaxační účinky a napomáhá dobrému spánku obsahuje 100% bio citrónovou šťávu, neobsahuje žádnou chemii ruční výroba a citlivé zpracování ingrediencí Proč si náš sirup užívat klidně každý den?
- přispívá ke zdravému trávení
- večer vás pomůže ukolébat a zklidnit
- podporuje funkci dýchacího systému
- funguje na dobré spaní i krásné probouzení
- má čisté složení bez zbytečné chemie
- využijete ho nejen při tvorbě lahodných domácích limonád
Jak si sirup nejlépe vychutnat?
Náš levandulový sirup je voňavá pecka.
Vytvořte si osvěžující domácí limonády, kterým nejde odolat.
Použijte ho jako ingredienci do míchaných letních drinků a alko i nealko koktejlů.
V chladném počasí z něj můžete jednoduše vytvořit super horký drink, který voní na dálku.
Dobře funguje taky na nevšední doslazení koláčů a buchet. Doladit s ním ale můžete i další dobroty. Polijte s ním zmrzlinu, ochuťte jím mléčný shake nebo ovocné smoothie.
Jak naše sirupy vyrábíme?
Naše sirupy zpracováváme šetrně a s respektem k surovinám. Jednoduché čisté složení, jemná pasterizace a žádné převařování. Jen tak si totiž použité ingredience zachovají své přirozené vlastnosti. Vy si díky tomu můžete do plna užít neodolatelnou chuť i vůni. A to je oč tu běží!
Skladování
Po otevření je mu nejlépe v lednice při teplotě 4–8 °C. Spotřebujte do 4 týdnů. Sirup nemá rád přímé sluneční záření a extrémní teploty. Sedlina není na závadu, naopak je důkazem přírodního původu sirupu.
- Složení: třtinový cukr, vodní výluh z levandule lékařské (Lavandula angustifolia) 38 %, bio citrónová šťáva
- Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 898,8 kJ (214,7 kcal); Tuky: < 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: Sacharidy: 55 g z toho cukry 53,9 g; Bílkoviny: < 0,2 g; Sůl: < 0 g
- Výrobce: KOLDOKOL s.r.o., Krhov 108, 687 71 Bojkovice
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
