Vážení zákazníci, dle informací od přepravců prosím počítejte se zdržení doručování zásilky až o 3 pracovní dny dle aktuální vytíženosti přepravců, doba dodání se může den ode dne měnit, děkujeme za pochopení.

Tequila La Cava De Don Augustin Aňejo 0,7 l 38%

 
 

"Tequily Don Agustín jsou vyráběny 100% mexickou rodinnou společností Casa Camarena, kterou pod původním názvem „La Arandina“ založil v Arandas v roce 1938 Don Jose Augustin Camarena.

Dostupnost 5 dnů
Měrná cena 1 389 Kč / 1 l
Cena 803 Kč bez DPH
972 Kč    
Kód produktu TE412
Značka Don Augustin (tequila)
Kategorie Alkoholické nápoje
 

"Tequily Don Agustín jsou vyráběny 100% mexickou rodinnou společností Casa Camarena, kterou pod původním názvem „La Arandina“ založil v Arandas v roce 1938 Don Jose Augustin Camarena. Tequily zde vyráběné pocházejí z Los Altos neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo. Rodina Camarenů patří mezi čtyři nejvýznamnější pěstitele agáve v Mexiku. Tequila Don Agustín byla vyrobena na počest zakladatele destilerie Dona Agustína Camareny.

Don Agustín Añejo, 100% agáve, zraje 14 měsíců uvnitř sudů z amerického dubu a je zvláště vhodná pro vychutnávání v koňakových skleničkách."

Tequila podle klasifikace Aňejo (stařená)
Tequila podle typu 100% de Agave

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

                                                   

Tequily Don Agustín vyráběny 100% mexickou rodinnou společností Tequila Supremo, kterou pod původním názvem „La Arandina“ založil v Arandas v roce 1938 Don Jose Augustin Camarena. Tequily zde vyráběné pocházejí z Los Altos neboli vysočiny státu Jalisco, kde se na-chází úrodná půda bohatá na železo. Rodina Camarenů patří mezi čtyři nejvýznamnější pěstitele agáve v Mexiku. Společnost vlastní více než 1 000 hektarů půdy, na kterých pěstuje více než tři miliony agáve.K vaření agáve používá Casa Tequilera Casco Viejo tradiční pece, které se skládají z jílu, cihel a dřeva. Vaří se zde 24 hodin a 24 hodin se nechává chladnout. Proces fermentace neboli kvašení probíhá v otevřených tancích bez dalšího zahřívání. Tanky mají obsah 24 000 litrů a kvašení v nich trvá 72 až 96 hodin.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více zde