1731 Fine&Rare Panama 8YO 46% 0,7l (tuba)

Kód: RU994174
1 199 Kč 991 Kč bez DPH 1 713 Kč / 1 l
10 dnů

1731 Panama 8 Y.O. byl vyroben v panamské destilerii Varela Hermanos. Zral minimálně 8 let v dubových sudech po bourbonu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

1731 Panama 8 Y.O. byl vyroben v panamské destilerii Varela Hermanos. Zral minimálně 8 let v dubových sudech po bourbonu.

Vůně: Citrusové plody s převládající "kyselo-sladkostí", po které následují čerstvé čajové lístky a nádech cigaretového kouře.
Chuť: Bílý pepř s vlhkými listy a hřejivými dubovými tóny.
Závěr: Pikantní a vyvážený vůní vanilky a smetany.

Rok 1731 představuje významný historický milník spojený s rumem. Právě letos začalo britské námořní loďstvo vydávat denní příděl rumu svým námořníkům. Byl to jeden z důležitých impulsů, které se zasloužily o rozvoj umění výroby rumu.

Z této události si vzala inspiraci také značka 1731 Fine & Rare, která dnes prezentuje unikátní paletu rumů. Každý z nich má svůj odlišitelný charakter, ale propojuje je plná a nesmírně bohatá chuť. A jelikož si výrobci 1731 Fine & Rare zakládají na kvalitě, při jejich rumech si můžete být jisti, že splňují tato kritéria:
100% tropické zrání
100% čistý rum bez cukru nebo jiných aditiv
Přirozená barva bez umělých barviv
Nefiltrovaný za studena
46% alkoholu

Doplňkové parametry

Kategorie: Alkoholické nápoje
Rumy podle stáří: 8 - 12 let
Rumy podle Země: Panama

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Kolekce rumů 1731 Fine&Rare z karibského a jihoamerického regionu prezentuje šíři a pestrost latinských příchutí. Zároveň představuje novou perspektivu v kategorii rumů, která do skleničky vnáší požitky několika minulých století.

Historie se datuje od roku 1731, kdy britské královské námořnictvo začalo nabízet svým námořníkům půl pinty rumu jako součást jejich mzdy. Díky slibné plné chuti a bohaté barvě se rum stal nedílnou součástí historie regionu po dlouhá století.

Kolekce 1731 Fine&Rare představuje jedinečnou škálu rumů, z nichž každý má svůj individuální charakter s odkazem na své místo původu. Sestává se výlučně z rumů, které se hrdě chlubí svou přirozenou barvou a chutí, aniž by spoléhali na přísady. Tvoří jí tři unikátní regionálně míchané rumy v kategorii XO a tři unikátní rumy jednotlivých zemí a pokrývá oblast Střední Ameriky až po severní cíp jihoamerického kontinentu.

Vstupem na tyto stránky prohlašuji, že je mi více jak 18 let.