Jelítková terina s kaštany.
Jelítková terina s pálivou paprikou espelette
Jelítková terina natural.
Králičí terina na Armagnacu, to je vážně požitek!
Lahodná kachna na pomerančích jako paštička. Netradiční kombinace, příjemná chuť, kvalita, to vše jednoduše namažete a máte rychlé a originální...
Jemně našlehaná pěna bez hrubých podílů, velmi dobře se natírá a hodí se zejména k dobrému pití.
Farmářská terina s kaštany je tradiční pochoutka keltských předků z Francie.
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či...
Kuřecí jatýrka s kapkou koňaku.
Tato farmářská terina od Jean Brunet je sama o sobě dobrota. Vyzkoušejte kořeněnou obměnu s paprikou a olivami. Olivy dodají paštice přívlastek...
Pro jazýčky, které preferují pikantní chutě.
Zaječí terina s příchutí koňaku. Doporučujeme k červenému vínu.
Jelení terina s příchutí koňaku.
Švestky coby doplněk našich babiček.
Terina dle receptury regionu Limousin s kaštany je tradiční pochoutka keltských předků z Francie.
Lehce kořeněná krůtí terina na Armagnacu.
Zde je terina, které by se d Artagnan určitě nevyhýbal! Vyrobeno z ušlechtilé zvěřiny, jemný nádech Armagnac, nejstaršího z francouzského...
Rillettes moře, ale ve stylu vévodů z Gaskoňska: meli-melo čerstvého lososa a uzeného lososa je základem, který zajišťuje intenzitu jeho chuti a...
Nastavení