Giffard Caramel Salted - Sirup s příchutí slaného karamelu 1l
Kód produktu: SI624
Giffard Caramel Salted - Sirup s příchutí slaného karamelu 1l
Loading...

Giffard Caramel Salted - Sirup s příchutí slaného karamelu 1l

Kód produktu: SI624

Giffard Caramel Salted - Sirup s příchutí slaného karamelu 1l

Detailní informace

Položka byla vyprodána…
Přidat k oblíbeným
Vyprodáno
287 Kč 256 Kč bez DPH
Nakupujte hned, plaťte pak!
Zaplaťte až za 30 dní
Bez navýšení
Vyřízení do minuty
Bez dokladů

10.000 druhů zboží

rychlá expedice

Garance doručení

Detailní popis produktu

Giffard Caramel Salted - Sirup s příchutí slaného karamelu 1l

Parametry produktu:

EAN: 3180290080634
Položka byla vyprodána…
Produkt naleznete v této kategorii
Sirupy, likéry, přísady do koktejlů a káv
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 29.4.2022
+ Chutné

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Všechno to začalo během velmi horkého léta roku 1885…

vieilleAffiche

V té době byl Émile Giffard výdejním chemikem žijícím v Angers (Val de Loire).

Měl vynalézavou, zvědavou mysl a byl také gurmán. Zajímal se o trávicí a osvěžující vlastnosti máty a skončil uvařením čistého, čirého a rafinovaného bílého mátového likéru, který okamžitě otestoval tím, že hostům v Grand Hotelu nabídl doušek svého srdečného jako úlevu proti vlna veder.

Poté, co Émile dosáhl okamžitého úspěchu, přeměnil svou lékárnu na lihovar a pojmenoval svůj likér Menthe-Pastille  , s odkazem na drobné mátové sladkosti, které byly v té době v módě.

místo shromáždění HD

O pět generací později nese rodinný podnik stále jméno GIFFARD a je hrdý na to, že dodržuje vysoké standardy kvality, které vštípil jeho původní tvůrce.

 

Giffard je výrobcem likérů od roku 1885

cassis

Základními surovinami jsou ovoce a rostliny, které jsou zárukou kvality

Tyto plody a rostliny se kupují především v našem regionu (100 % našich plodů černého rybízu se pěstuje v Pays de Loire) nebo pocházejí ze vzdálenějších oblastí, v závislosti na požadovaných odrůdách.

Macerace: tradiční proces, který zachovává autentickou chuť vybraných druhů ovoce/rostlin.

Pro extrakci aroma se ovoce maceruje v alkoholu po dobu 48 hodin až 3 měsíců v závislosti na době potřebné k dosažení dokonalé směsi ovoce a alkoholu.
Získaný nálev je základní složkou procesu výroby likéru.

Výrobní tajemství: recepty a jak-know

Míchání, filtrace, kontrola… to jsou požadované kroky ke kvalitě. Každou várku je potřeba před lahvováním ochutnat.

oranžový

Výzkum a vývoj, celoročně: naše laboratoř

nikdy se nezavírá... abychom mohli předvídat, inovovat, zlepšovat, testovat a ochutnávat.... s přísností a vášní.
Přírodní produkty žijí a vyvíjejí se s časem; ze zasvěcení přírody vyplývá potřeba neustálého zlepšování našich výrobních procesů likérů a sirupů.

Likér je základní složkou, která koktejlům dodá aromatický tón. Musí mu být umožněno splnit svůj slib.

Vstupem na tyto stránky prohlašuji, že je mi více jak 18 let.