Indiana Biltong ORIGINAL 80g

Kód: SUM29367
167 Kč 149 Kč bez DPH 2 088 Kč / 1 kg
Skladem
Hovězí maso marinované v koření, následně usušené a nakrájené na tenké plátky. Svačinka plná bílkovin vycházející z receptur z Jižní Afriky. Neztratí se na cestách, doma ani v kanceláři. 100 g Indiana Biltong je vyrobeno z 220 g hovězího masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou příchutí masa.

Složení: hovězí maso, ocet jablečný, zvlhčovadlo: glycerin, mořská sůl, pepř černý, cibule mletá, směs koření.

Každé balení obsahuje absorbér kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu.

100 g hovězího Biltong je vyrobeno z 220 g hovězího masa.

Nutriční tabulka

Hovězí JERKY Biltong 100g 25g * GDA 25g **
Energetická hodnota v kJ 1192 298 4%
Energetická hodnota v kcal 282 71 4%
Tuky v g 4,8 1,2 2%
z toho nasycené v g 2,4 0,6 3%
Sacharidy v g 8,9 2,2 1%
z toho cukry v g 0,9 0,2 0%
Bílkoviny (proteiny) v g 51 13 26%
Sůl v g 2,8 0,7 12%

* 1 porce; ** referenční příjem průměrného dospělého člověka

Jak se suší jerky ?

  1. Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
  2. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
  3. Poté je ručně kladeno na rošty.
  4. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
  5. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vstupem na tyto stránky prohlašuji, že je mi více jak 18 let.