Giffard Cassis Premium likér 20% 0,7 l

Kód: LI9600
547 Kč 452 Kč bez DPH 781,43 Kč / 1 l
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Likér vyrobený pomalou macerací "Noir de Bourgogne"černého rybízu k získání vysoké intenzity ovoce a plného aroma

Detailní informace

Detailní popis produktu

Likér vyrobený pomalou macerací "Noir de Bourgogne"černého rybízu k získání vysoké intenzity ovoce a plného aroma

Doplňkové parametry

Kategorie: Alkoholické nápoje
EAN: 3180290501153
Likéry podle typu: Ovocné
Položka byla vyprodána…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MP Avatar autora | 4.12.2018
nadmíru

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Všechno to začalo během velmi horkého léta roku 1885…

vieilleAffiche

V té době byl Émile Giffard výdejním chemikem žijícím v Angers (Val de Loire).

Měl vynalézavou, zvědavou mysl a byl také gurmán. Zajímal se o trávicí a osvěžující vlastnosti máty a skončil uvařením čistého, čirého a rafinovaného bílého mátového likéru, který okamžitě otestoval tím, že hostům v Grand Hotelu nabídl doušek svého srdečného jako úlevu proti vlna veder.

Poté, co Émile dosáhl okamžitého úspěchu, přeměnil svou lékárnu na lihovar a pojmenoval svůj likér Menthe-Pastille  , s odkazem na drobné mátové sladkosti, které byly v té době v módě.

místo shromáždění HD

O pět generací později nese rodinný podnik stále jméno GIFFARD a je hrdý na to, že dodržuje vysoké standardy kvality, které vštípil jeho původní tvůrce.

 

Giffard je výrobcem likérů od roku 1885

cassis

Základními surovinami jsou ovoce a rostliny, které jsou zárukou kvality

Tyto plody a rostliny se kupují především v našem regionu (100 % našich plodů černého rybízu se pěstuje v Pays de Loire) nebo pocházejí ze vzdálenějších oblastí, v závislosti na požadovaných odrůdách.

Macerace: tradiční proces, který zachovává autentickou chuť vybraných druhů ovoce/rostlin.

Pro extrakci aroma se ovoce maceruje v alkoholu po dobu 48 hodin až 3 měsíců v závislosti na době potřebné k dosažení dokonalé směsi ovoce a alkoholu.
Získaný nálev je základní složkou procesu výroby likéru.

Výrobní tajemství: recepty a jak-know

Míchání, filtrace, kontrola… to jsou požadované kroky ke kvalitě. Každou várku je potřeba před lahvováním ochutnat.

oranžový

Výzkum a vývoj, celoročně: naše laboratoř

nikdy se nezavírá... abychom mohli předvídat, inovovat, zlepšovat, testovat a ochutnávat.... s přísností a vášní.
Přírodní produkty žijí a vyvíjejí se s časem; ze zasvěcení přírody vyplývá potřeba neustálého zlepšování našich výrobních procesů likérů a sirupů.

Likér je základní složkou, která koktejlům dodá aromatický tón. Musí mu být umožněno splnit svůj slib.

Vstupem na tyto stránky prohlašuji, že je mi více jak 18 let. 

Vstupem na tyto stránky prohlašuji, že je mi více jak 18 let.