Jan Becher Aperitiv KV 14 40% 0,5 l

 
 

Velmi suchý aperitiv bez cukru KV 14 byl na trh uveden v roce 1966. Je určen všem příznivcům hořkých nápojů

Dostupnost Skladem
Měrná cena 440 Kč / 1 l
Cena 182 Kč bez DPH
220 Kč    
Kód produktu LI206
Značka Jan Becher
Kategorie Alkoholické nápoje
 

Velmi suchý aperitiv bez cukru KV 14 byl na trh uveden v roce 1966. Je určen všem příznivcům hořkých nápojů, jež vyhledávají lihoviny bez cukru a pro vyznavače míchaných nápojů a long drinků. Pije se čistý a chlazený jako aperitiv či digestiv, výborný je s dobře vychlazeným pomerančovým džusem.

Likéry podle typu Hořké, bylinné a kořeněné

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Becherovka Original je jedním z nejstarších likérů na světě. Již více než 200 let se vyrábí podle tajné receptury, která zajištuje její charakteristickou hořkosladkou chuť a zlatavou barvu. Jedná se o 100% přírodní produkt bez chemických konzervačních látek, umělých barviv či emulgátorů.

Becherovka Original je karlovarský 100 % přírodní hořkosladký bylinný likér (bitter), který si získal popularitu nejen v České Republice, ale také takřka po celém světě. Výrobní proces se i přes více než 200 let existence značky nezměnil a pro výrobu se využívají byliny a koření pocházející z celého světa. Becherovka vyniká ikonickým tvarem již od roku 1866, který se využívá dodnes. V roce 2016 získala Becherovka zlatou medaili v soutěži World Spirits Competition v San Franciscu. Obsah alkoholu 38 %.

Hístorie Becherovky sahá do roku 1807, kdy obchodník Josef Vitus Becher (1769–1840) započal prodej Becherovky v krámku U Tří skřivanů pod jménem English Becher Bitter jako žaludeční kapky. Becherovka se vyvážela už v polovině 19. století a za dob ČSSR patřila k nejúspěšnějším vývozním artiklům. V současné době se vyváží  do více než 40 zemí světa.

Becherovka je skvělý aperitiv a léčivý digestiv, který chutná nejlépe ledově vychlazený, ideálně na -2 až -6°C. Využívá se také jako součást mnoha osvěžujících koktejlů, z nichž nejznámější je tzv. „Beton“. Ten v roce 2017 získal oficiální označení "Český národní koktejl" dle celonárodního hlasování Mezinárodní barmanské asociace IBA.