Příprava bylinnéhočaje: 1 sáček čaje zalijte 150 ml vody o teplotě 99°C, nechte louhovat 3-6 minut.
Detailní informace
Extrémněi pálivá delikatesa pro opravdové gurmány, kteří hodně snesou. Dovážíme pro vás až z Kolumbie.
Datlový koláček s mrazem sušeným ovocem plněný lískooříškovým krémem s karamelem
Datlový koláček s mrazem sušeným ovocem plněný mandlovým krémem
Mozart Gold 17 % Čokoládový likér Mozart je vyroben spojením čerstvé smetany, mléčné čokolády, jemného destilátu, a aroma kakaa a vanilky. Je velmi...
Tato kombinace dřeva a destilátu vytváří charismatickou kvalitu. Aňejo 9 byl několikrát vyznamenaný jako nejlepší kubánský rum.
Nápoj v prášku s příchutí hrušky a jablka na přípravu teplého nealkoholického nápoje. Vyrobeno dle originální receptury.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení