Káva Gimoka Gran Bar zrnková 1 Kg

Kód: KA8244
164 Kč 146 Kč bez DPH 164 Kč / 1 kg
Skladem

Směs kávy s plným tělem, intenzivním aroma, lehkou chutí a střední kyselostí. Pevná crema a sladký aftertaste s čokoládovými tóny.

 
 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Gimoka Gran Bar je směs kávy arabica a jihoamerické robusty, která kávě dodává silnou a hustou cremu. Káva je vhodná jak pro espresso, tak i jako základ pro cappuccino či latte macchiato.

 
5
1x
4
1x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
4
H Avatar autora | 31.3.2024
Nejsem žádný velký znalec kávy, ale prostě normální zrnková káva. Do práce ji kupujeme už roky, občas to prostřídáme s podstatně draží kávou nebo jen klasika typu Lavaza nebo Tchibo. Nikdo nevnímá zásadní rozdíl.
1
Avatar autora | 13.7.2022
+ Děsně nízká cena
- Děsné aroma
- Děsná chuť

Nestojí ani za těch pár korun. Aroma při přípravě jak právě vybuchlá petarda, po příravě bez vůně. Chuť děsná, samotná se pít nedá.
1
Avatar autora | 13.7.2022
Nestojí ani za těch pár korun. Aroma jak právě vybuchlá petarda. Pít se nedá.
5
Avatar autora | 25.2.2021
Tak to musi byt dobrota za 141 kaček????????????

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Celá historie společnosti Gimoka začala otevřením malé kavárničky v malém italském městečku Lecco. Nadšení a vášeň, se kterou byla následně v roce 1982 společnost založena, tak pochází z rodinné tradice, a i díky tomu je dnes Gimoka jednou z největších pražíren na světě. Odrazem dlouholetých zkušeností s pražením velkých objemů kávových zrn je vysoká úroveň kvality kávových směsí, které nedosahují i někteří daleko známější výrobci kávy.

Espresso je jedním z nejvýznamnějších symbolů italské kultury. Společnost Gimoka usiluje prostřednictvím své produkce o co nejpřesnější zprostředkování italských tradic a chutí svým zákazníkům po celém světě.

Kávové směsi Gimoka jsou podrobovány přísným kontrolám kvality počas celého procesu výroby. Je kladen důraz na pečlivě vybíraná kávová zrna, která pocházejí z plantáží v Jižní Americe, Africe a na Dálném východě. Stejně pečlivě jsou sledovány všechny další fáze zpracování kávových zrn s cílem zajistit dokonalou křivku pražení a ten nejlepší požitek z připraveného espressa.