Nejlepší Chorvatská slivovice vyrobená z místních a jedinečných odrůd švestek. Pečlivě přebrané ovoce sbírané pouze v dobrých ročnících. Speciální...
Zralé a sladké švestky jsou pečlivě přebrány a fermentovány při nízkých teplotách pro maximální extrakci ovocného aroma. Citlivá destilace a zrání...
Pečlivě selektované a vyzrále hrušky odrůdy Williams jsou základem pro pálenku Badel Williams. Podobně jako u Slivovice pečlivý proces fermentace i...
absinth
Vyzrálá hruška Golem vyniká především svojí jemností a čistou neodolatelnou vůní hrušek. Je vyrobená macerací pečlivě vybraných hrušek odrůdy...
Ořechovka Golem je český ovocný destilát se zajímavou hořko-sladkou chutí. Právě díky své přírodní nahořklé chuti je ořechovka s oblibou používána...
Tato pálenka ze zralých hrušek odrůdy Williams je po destilaci uložena do dubových sudů, kde zraje po dobu 12 až 18 měsíců.
Čistý destilát z hrušek s charakteristickou intenzivní vůní hrušek a citrusovým nádechem. Nám nejvíce chutné k bílému masu, ale určitě si na ní...
Meruňkovice jak má být, užijte si sladkou chuť meruňek a květů s mandlovým charakterem. Vyrovnaná chuť a svěží aroma z ní dělají nejušlechtilejší...
Nezaměnitelná chuť a vůně švestek v čisté konzistenci s jemným zažloutlým nádechem, který vzniká zráním destilátu. Design lahve byl inspirován...
Citlivost mistra destilatéra a moderní technologie dává výrazně jemný destilát s ovocnou, sladkou chutí a lehkým aroma po švestkách, které se...
Ve Vizovické slivovici 2019 má převahu odrůda Stanley, která je základem tohoto destilátu, doplňují ji Čačanská lepotica a Valjevka, přidávající...
Pálenka ze zdravých a vyzrálých plodů divoce rostoucích odrůd mirabelek. Při její výrobě používáme kontinuální destilaci, která je zárukou...
Přesně to, co očekává milovník destilátů!
Macerovaný absinth s obsahem thujonu 10mg/l. Absinth Vest Pocket je, jak název napovídá, absinth do kapsy, který se hodí díky svému praktickému...
Nemáme vůbec žádný důvod kupovat destiláty. Máme velmi kvalitní destilační kotel, 120 nádrží po 1000 l (pak nemůže v kvasu vzniknout průser) a...
Nastavení