Nastavení
Whiskey Jameson 18y 40% 0,7 l (karton) Jameson se zrodil v roce 1780 díky palírníkovi Johnu Jamesonovi, který vytvořil svou...
The Lasanta 15 Years Old se vyznačuje dokonale vyváženými vrstvami chutí, novou hloubkou a jemností, které posouvají tento ikonický výraz na novou...
Tato jemná, nerašelinová whisky zraje na ostrově Islay, převážně v sudech po bourbonu, s menším podílem sudů po víně, které dodávají tóny ovoce a...
Benrinnes Grand Crescendo 21YO z řady Special Releases 2024 prošla dvojím zráním. Nejprve byla na patnáct let uložena do opakovaně použitých sudů.
Whisky Singleton je vytvořena ze sladu, který je jemný a smyslně elegantní, dokonale vrstvený. Tyto bohaté hedvábné vrstvy se vlní v jemném vánku a...
Longmorn 23 YO zraje dlouhých 23 let v tradičních dubových sudech, není filtrována za studena. Její svůdné aroma připomíná měkké vanilkové pečivo a...
Caperdonich Peated 21 YO zraje v amerických dubových sudech. V této vícevrstvé a komplexní single malt whisky se jemnost rašeliny a kouř z ohně...
nový blend, který vytvořil Master Blender Sandy Hyslop a modní návrhářka Harris Reed
Traigh Bhan Batch 6 je prototypem stařené whisky Ardbeg zrající v sudech z amerického dubu a sudech po sherry Oloroso, pro kterou je typická...
Zrání v sudech z amerického dubu po bourbonu.
Zrání v sudech z amerického dubu po bourbonu, následný dotek dubu španělského přidává výraz a charisma.
Glenfarclas 30yo je vzácná skotská single malt whisky, která zrála nekonečných 30 let v sudech po sherry Olorosso. Destilována a uložena...
Tomatin 30yo je ultra-prémiová skotská single malt whisky. Název dává tušit, že strávila plných 30 let v sudech po bourbonu. Ve vůni nás...
Tormore 1994 se vyznačuje zpočátku profilem dubovým až kyselým, ale rozvine se do vanilky a ovocné sladkosti
Vynikající single malt Linkwood 1994 ze Speysidu zrál v sudech Sherry butt
Linkwood 25y zrál ve znovunaplněných sudech po Sherry
Linkwood 15y zrál v sudech po Sherry
Whisky Caol Ila 1982 40YO 49,5% 0,7 l (dřevěná kazeta)
Nacházíte se na straně 2 z 3.