Jan Becher Cordial Medoc 35% 0,5 l (holá láhev)

 
 

Cordial Medoc je unikátní kombinací extraktu z lipového květu a bílého vína. Výborný je na ledu, ale i teplý či ve formě koktejlů. Má medovou barvu a příjemné, sladké aroma s tóny lipového květu.

Dostupnost Skladem
Měrná cena 398 Kč / 1 l
Cena 164 Kč bez DPH
199 Kč    
Kód produktu LI205
Značka Jan Becher (likér)
Kategorie Likéry
 

Cordial Medoc je unikátní kombinací extraktu z lipového květu a bílého vína. Výborný je na ledu, ale i teplý či ve formě koktejlů. Má medovou barvu a příjemné, sladké aroma s tóny lipového květu.

Likéry podle typu Hořké, bylinné a kořeněné

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Becherovka Original je jedním z nejstarších likérů na světě. Již více než 200 let se vyrábí podle tajné receptury, která zajištuje její charakteristickou hořkosladkou chuť a zlatavou barvu. Jedná se o 100% přírodní produkt bez chemických konzervačních látek, umělých barviv či emulgátorů.

Becherovka Original je karlovarský 100 % přírodní hořkosladký bylinný likér (bitter), který si získal popularitu nejen v České Republice, ale také takřka po celém světě. Výrobní proces se i přes více než 200 let existence značky nezměnil a pro výrobu se využívají byliny a koření pocházející z celého světa. Becherovka vyniká ikonickým tvarem již od roku 1866, který se využívá dodnes. V roce 2016 získala Becherovka zlatou medaili v soutěži World Spirits Competition v San Franciscu. Obsah alkoholu 38 %.

Hístorie Becherovky sahá do roku 1807, kdy obchodník Josef Vitus Becher (1769–1840) započal prodej Becherovky v krámku U Tří skřivanů pod jménem English Becher Bitter jako žaludeční kapky. Becherovka se vyvážela už v polovině 19. století a za dob ČSSR patřila k nejúspěšnějším vývozním artiklům. V současné době se vyváží  do více než 40 zemí světa.

Becherovka je skvělý aperitiv a léčivý digestiv, který chutná nejlépe ledově vychlazený, ideálně na -2 až -6°C. Využívá se také jako součást mnoha osvěžujících koktejlů, z nichž nejznámější je tzv. „Beton“. Ten v roce 2017 získal oficiální označení "Český národní koktejl" dle celonárodního hlasování Mezinárodní barmanské asociace IBA.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více zde