Nastavení
Suché víno intenzivní granátově červené barvy s purpurovými odlesky, komplexní vůně kombinující višňové a kávové stopy s lichotivými stopami...
Suché víno zářivě višňové barvy. Expresivní vůně vyzrálého ovoce (maliny, višně) s tóny vanilky a lehce kořenité. Velmi atraktivní víno s...
Suché víno zářivé granátově červené barvy, s ovocitým aroma lesních jahod a červeného rybízu. Poté, co se víno otevře, se objevují stopy kávy a...
Kulaté víno se středně plným tělem, dobrou tanickou strukturou a dlouhým ovocným dozvukem.
Velmi atraktivní víno s příjemnými taniny, plným tělem, dobře vyvážené, s dlouhým kořeněným a ovocitým dozvukem.
Hluboká, rubínová barva s lehce oranžovými okraji. Vůně je typická pro Pinot Noir s jemnými tóny vanilky a fialek.
Toto cuvée se vyrábí na historických vinicích teprve od roku 2009. Za tuto krátkou dobu si však získalo velkou oblibu u zákazníků napříč celou...
Suché víno tmavě purpurově červené barvy, silné a komplexní vůně černého rybízu a tmavé čokolády, ve druhém sledu se rozvíjejí kouřové tóny. V...
Elegantní a aromatická vůně červeného ovoce, s jemnými tóny koření, kouřovosti a živočišnosti. Má dobře strukturovanou chuť se zakulacenými...
Elegantní, hutná, příjemná a regionálně charakteristická vůně s teplými tóny koření, jako jsou například anýz, římský kmín a badyán. Vůně plynule...
Vůně je typická pro Châteauneuf-du-Pape, vyznačující se teplými, elegantními a kořenitými tóny s dotekem hořké čokolády a sladkého červeného ovoce.
Pestrá paleta vůní a chutí od černého rybízu, lesních plodů a bylin, až po vanilku, čokoládu, dub a kouřové aroma. Pevná struktura a dobře...
B&G Saint-Emilion AOC Passeport
Barton Guestier Reserve Pinot Noir 0,75 l. Rubínově červená barva s fialovými odlesky.
Intenzivní vůně kombinující višňové, kávové a doutníkové stopy s lichotivými stopami lékořice.
B&G Médoc AOC Passeport
Karmínově červené víno se zajímavou vůní švestek, čokolády a s nádechem vanilky. V ústech není příliš těžké, ale má velkorysou, poddajnou ovocnou...
Nacházíte se na straně 6 z 7.