Detailní popis produktu
                                    
Intenzivní, sladká chuť anýzu podobná lékořici je unikátní, ale také není pro každého to pravé. Člověk ho buď miluje nebo nenávidí. V kuchyni se anýz používá podobně jako fenykl k zjemnění chleba, pečiva a koláčů. Pohled do dalekých krajin však dokazuje, že se dá anýz mnohostranně využít. Anýz orestovaný krátce v olivovém oleji dodá zcela zvláštní a ojedinělou chuť například indickému Dhalu (čočkový pokrm), rybě na kari nebo zelenině. Nejlépe se rozvine, pokud jej těsně před použitím rozdrtíte v hmoždíři.
 
Složení: Anýz BIO
 
                             
            
    
         
     
                                                                                                                                
                                    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. 
                                
                                                                    
     
                            
        
                            Diskuze
                                    
    
                    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.